Adidas Originals Dragon Running Sko Sko Sko Men Enterprise Blå Resistant 26dbbc

 
Pressemeddelelser
Hizb ut Tahrir
Skandinavien
Pressemeddelelse

Adidas Originals Dragon Running Sko Sko Sko Men Enterprise Blå Resistant 26dbbc

Adidas Originals Dragon Running Sko Sko Sko Men Enterprise Blå Resistant 26dbbc

Torsdag d. 1. marts 2018 præsenterede statsminister Lars Løkke Rasmussen regeringens storstilede ghettoplan. Flankeret af hele syv ministre blev udspillet fremlagt inde fra Mjølnerparken i København. - Et af hullerne i danmarkskortet, som statsministeren dystert har betegnet 28.000 familiers boligområder. ”Vi er klar til at gå langt”, sagde han. Langt væk fra egne principper og værdier, måtte man forstå.

Adidas Adzero 5 Star Fodbold Sko Mænd Hvid Lys Maroon DK:128454,Adidas Originals Gazelle Dark Grå Solid Grå Charcoal Hvid BB5480,Nye Fede Kvinder Adidas Damer Superstar Sko 80s Wmns Originals XwxBqIT,adidas superstar Sort suede, adidas Originals GAZELLE Joggesko,

Regeringen anvender i udspillet både det racistiske udtryk "ghetto", der bruges for at dæmonisere etniske og religiøse minoriteter, og "parallelsamfund", som regeringen har omdefineret til lejligheden, uden dokumentation for at sådanne reelt eksisterer, som flere danske forskere har påpeget.

Hvis det politiserede ghettobegreb overhovedet kan betegne områder i Danmark, så er disse socialt belastede områder netop et socialt fænomen, som findes i alle vestlige storbyer, hvor minoriteter af enhver slags marginaliseres og ghettoiseres. Men ser man på udviklingen de seneste år i disse områder, så er kriminaliteten dalende og uddannelsesgraden stigende. Hvad får så regeringen til at sparke en åben dør ind og gå så voldsomt til værks mod ”ghettoerne”?

ADIDAS MESSI FG AG Slime Grøn Solar Rød Sort Soccer Cleats,adidas Deerupt Runner Sko Rød adidas Philipines,Seneste Adidas Dame Originals Honning Lav Sko Gul Outlet :,adidas Skirts Originals Floral 3 Stripe Midi Skirt Poshmark,

Det ironiske ved udspillet er, at det er regeringen, der på denne måde skaber parallelsamfund. Det kan næppe forestilles, at der eksempelvis indføres dobbeltstraf for skatteunddragelse i områder med fine og dyre adresser, hvor dette problem er størst og mest bekosteligt for samfundet.

Stigende utryghed i ”ghettoerne” er et centralt argument, som på manipulerende vis er blevet brugt af statsministeren for den omfattende plan. Eksperter har efterfølgende klart afvist at den anvendte måling kan bruges således og punkteret dette argument. Snarere end danmarkskortet er det altså regeringens grundlag for udspillet, der er gennemhullet. Det er tydeligt, at man forudindtaget har valgt at angribe et problem og derefter gribe ud efter ”alternative fakta” for at understøtte sin politik i værste Trump-stil. Den utryghed, som derfor endnu engang blottes, er danske politikeres utryghed ved egne værdier og kultur, som kan aflæses i det ene totalitære tiltag efter det andet, der tilsigter at tvangsfodre muslimerne i landet med vestlige værdier, tanker og livsstil, nu endda fra de fylder et år.

Dette næste skridt i værdikampen mod Islam og muslimer bevæger således Danmark mod apartheid-lignende tilstande med grotesk diskrimination og forskelsbehandling af borgere på basis af etnicitet, adresse og opholdssted. - Udspillet er dermed et dødeligt slag mod selve kernen i de værdier, som danske politikere hævder at forsvare. Det liberale demokrati spiller fallit, når det hastigt tyer til tvang og totalitære metoder over for anderledestænkende, som vi kender det fra diktaturregimer, som støttes og opretholdes af vesten i muslimernes lande.

Adidas NMD R1 Mesh Sort charcoal sf bayarea,Billige Adidas Cloudfoam Ultimate Sneakers Herre I Sort Sort Hvid Tilbud,Yeezy K2qlge9 350 Adidas Run Free Billig Forår Nike Efterår Sko Og,


Officielle Links

Bemærk: Kun indhold signeret med Hizb ut Tahrir's signatur afspejler partiets holdning. Alt andet materiale afspejler alene forfatterens holdning